Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 16:48

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αντώνη Μοραντζή, Κοινοτικού Συμβούλου Πειραιά (βίντεο)

Ο Αντώνης Γ. Μοραντζής μίλησε στη Μαρία Τσέγκα για τη θητεία του ως κοινοτικού συμβούλου της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά (ο νεότερος εκλεγμένος) και την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος με το Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Αντώνης Μοραντζής μας «ξεναγεί» στα έργα που έγιναν στη Α’ δημοτική κοινότητα.

Ο Αντώνης Μοραντζής, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1991. Είναι γιος του Γεωργίου Μοραντζή Αντιναυάρχου (Ο) Π.Ν. ε.α. και της Μαρίας Μαράκη. Κατάγεται από την Κοίτα της Λακωνικής Μάνης και από τα Χανιά της Κρήτης. Είναι εγγονός του Αντώνη Μαράκη που είχε παλιά τη βιοτεχνία εφαπλωμάτων στη περιοχή του Βρυώνη.
Είναι απόφοιτος του Πειραματικού λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Χαλκίδας .Το 2010 εξελέγη ως ο νεότερος Κοινοτικός Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά.
Την ίδια χρονιά εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας και με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά τοποθετήθηκe μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Π.Α.Ν. Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.
Από το 2002 έως και σήμερα ασχολείται ενεργά με τους Προσκόπους στον Πειραιά και του έχει απονεμηθεί από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων η τιμητική διάκριση ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΘΝΟΥΣ και από το 2013 είναι Υπαρχηγός του 1ου Συστήματος Ν/Π Πειραιά.
Σήμερα είναι ταμίας του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, όπου είναι μέλος του Δ.Σ. από το 2010. Επίσης, είναι Τακτικό Μέλος στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά.

Facebook: Μοραντζής Αντώνης

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 5289 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 15:23

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων