Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 10:11

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ελένης Κούβαρη,Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Πειραιά (βίντεο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ελένης Κούβαρη,Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Πειραιά (βίντεο)

Η Ελένη Κούβαρη είναι γνωστό πως δεν «μασάει» τα λόγια της. Αυτό αποδείχθηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Τσέγκα και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο παρακάτω.

Η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, με τις εντυπωσιακές σπουδές και την άοκνη ενασχόλησή της με τη μανιάτικη ιστορία, είναι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά,αυτήν τη φορά με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
 
Στη συνέντευξη, η Ελένη Κούβαρη:
Μιλάει για το τί την έκανε να αποφασίσει να είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Β. Μιχαλολιάκου (01:40)
Δηλώνει πως «εάν ο Μιχαλολιάκος επανεκλεγεί δήμαρχος, ο δήμος θα είναι τυχερός» (04:25)

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά συμβούλων που «μεταπήδησαν» σε άλλο συνδυασμό λέει πως «εξυπηρετούσαν προσωπική επιδίωξη & απογοητεύτηκα. Έχασαν την εκτίμηση μου & των Πειραιωτών»  (05:07)
Για την υποψηφιότητα Μώραλη δηλώνει πως «δεν είναι σοβαρή» & γιαυτό αρνήθηκε την πρόταση που της έγινε. Για τον Γ. Μώραλη δηλώνει πως δεν είναι κατάλληλος για δήμαρχος γιατί δεν είναι Πειραιώτης αφού, όπως λέει, «αν τον αφήσεις στα μανιάτικα θα θέλει GPS για να βρει την Κοραή»  (09:30)
& προσθέτει: «Είμαι διστακτική. Δεν θέλω να ρισκάρω. Ο Πειραιάς δεν χρειάζεται πειραματισμούς» (11:30)

Για τον κ. Δρίτσα λέει πως δεν θέλει να γίνει δήμαρχος γι’ αυτό και δεν έκανε πρόταση σε εκείνη και άλλα πρόσωπα, και προσθέτει πως ο κ. Δρίτσας «έχει μείνει με κάποιους παλαιοκομματικούς που τους έζησα στο Δ.Σ. και δε θα ήθελα να ήμουνα συνυποψήφια»  (08:30)

Μιλάει επίσης, για τα μαθητικά της χρόνια στο Γυμνάσιο Αυγέρη και για το τι θα άλλαζε & τι όχι στην πόλη. Και βέβαια για την πλούσια δράση της σε σχέση με την «πατρίδα της» τη Μάνη (είναι άλλωστε και Γ.Γ. στην  «Ένωση Απανταχού Μανιατών») & αποκαλύπτει για πρώτη φόρα ποιό θα είναι το θέμα και που θα γίνει το φετινό δρώμενο της 14ης Αυγούστου, που διοργανώνει στη Μάνη κάθε χρόνο (27:30).

Facebook: ΕΛΕΝΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΒΑΡΗ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 4967 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 14:48