Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 12:40

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Χριστίνας Κορκίδη, Κοινοτικής Συμβούλου Πειραιά (βίντεο)

Η κοινοτική σύμβουλος Πειραιά, Χριστίνα Κορκίδη, μιλάει στη δημοσιογράφο Μαρία Τσέγκα για την απόφασή της να είναι και πάλι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος στη Β' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με το συνδυασμό «Μας Ενώνει ο Πειραιάς». Μιλάει για τα έργα που έγιναν στη δημοτική κοινότητα, αλλά και σε όλον τον δήμο, όπως επίσης και για αυτά που θα γίνουν εάν επανεκλεγεί ο συνδυασμός του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Ανατρέχει στις εντονότερες αναμνήσεις της από τα παιδικά της χρόνια, που ήταν βεβαίως στον Πειραιά, καθώς η οικογενειακή επιχείρηση που είχε φτιάξει ο παππούς της, ήταν στον Πειραιά, όπου εξακολουθεί να τη διατηρεί έως και σήμερα ο πατέρας της, Βασίλης Κορκίδης.
Στη συνέντευξη (που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί), η Χριστίνα Κορκίδη, απευθύνεται στους συμπολίτες της και εξηγεί γιατί ζητά την ψήφο τους.

 

Η Κορκίδη Χριστίνα γεννήθηκε το 1988, μεγάλωσε στον Πειραιά και συνεχίζει να διαμένει στην αγαπημένη της πόλη. Κόρη της Ιωάννας Κανελλοπούλου και του Βασίλη Κορκίδη, Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, της εμφύσησαν την αγάπη για την προσφορά και την ενασχόληση με τα κοινά.
Φοίτησε στην ελληνο-γαλλική Σχολή Πειραιά “Saint Paul”, είναι πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια διεύρυνε τις σπουδές της αποφοιτώντας από τη Δημοσιογραφική Σχολή. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών.

Το 2010 εξελέγη Κοινοτική Σύμβουλος της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με το ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Είναι Αναπληρώτρια Αντιπρόεδρος στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (ΔΗΡΑΠ), Υπεύθυνη στον τομέα παιδείας της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας, Στέλεχος Marketing και Δημοσίων σχέσεων και ασκεί ηλεκτρονική εμπορική δραστηριότητα. Έως σήμερα έχει διατελέσει μεταξύ άλλων ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς του συλλόγου αποφοίτων “Saint Paul” όπως επίσης και μέλος Οργανώσεων Ανθρωπιστικού χαρακτήρα.
Αξιοσημείωτη είναι η ενασχόληση της με θέματα Ισότητας και δια Βίου Μάθησης όπως και η έντονη Φιλοζωική της Δράση. Οι Φιλανθρωπικές Εκδηλώσεις, η στήριξη ευπαθών ομάδων, η ανεργία των νέων, των γυναικών και των κοινωνικά αποκλεισμένων, η συμμετοχή σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον-την αειφόρο ανάπτυξη, ο Εθελοντισμός και η ενίσχυση των Ατόμων με Ειδικές Ικανότητες δεν εκλείπουν από την έντονη δραστηριοποίησή της.  Facebook: Χριστίνα Κορκίδη

 

 

 

 

Διαβάστηκε 9219 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 11:11