Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 14:05

Εκλογές την Κυριακή 5/10 στην Παλλακωνική Ομοσπονδία Ελλάδος

Εκλογές την Κυριακή 5/10 στην Παλλακωνική Ομοσπονδία Ελλάδος

Η Παλλακωνική Ομοσπονδία Ελλάδος ύστερα από την διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. & της/του Προέδρου της Ομοσπονδίας, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Καλλιθέας.

Η σχετική ανακοίνωση της Προέδρου της  Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κυρίας  Ειρήνης Μουσταφέλλου, σχετική με τη Γ.Σ. και της εκλογές, είναι η ακόλουθη:

Παλλακωνική Ομοσπονδία Ελλάδος | Ομοσπονδία Λακωνικών και Πάσης Μάνης Σωματείων

Αγαπητοί Πρόεδροι και Διοικητικά Συμβούλια των μελών-Συλλόγων της Παλλακωνικής,Αγαπητά μέλη του ΔΣ, εκλεκτοί συμπατριώτες, Σας εύχομαι να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας. Σε συνέχεια των πρακτικών της Γενικής Συνελεύσεως στις 2/7/14 που σας ενημερώσαμε για τις προτάσεις που έγιναν για αλλαγή ορισμένων άρθρων του καταστατικού και την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Επανερχόμεθα για να διορθώσουμε την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών (21/9) λόγω μη διαθεσιμότητας της αίθουσας. Προτείνουμε την 28/9 ως πρώτη Κυριακή διεξαγωγής εκλογών και σε περίπτωση μη απαρτίας την 5/10 (δεύτερη Κυριακή) και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Καλλιθέας.
Παρακαλώ πολύ όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος ως υποψήφιοι Πρόεδροι ή μέλη του ΔΣ να αποστείλουν το αίτημα της υποψηφιότητας τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ: 210-9580841.

Προ της διεξαγωγής των εκλογών θα προβληθούν εικόνες από τις δραστηριότητες της Παλλακωνικής. Οι εκδηλώσεις μας είναι καταγεγραμμένες στην ιστοσελίδα της Παλλακωνικής (www.pallakoniki.org), στις σελίδες μας στο Facebook (Παλλακωνική και Λάκαινες) όπως και στην προσωπική μου σελίδα. Χαίρομαι για την εξαιρετική επισκεψιμότητα όλων των σελίδων μας γιατί σκοπός μας είναι η ανάπτυξη της Πατρίδος μας και φυσικά της ιδιαιτέρας μας πατρίδος της Λακωνίας καθώς και η προβολή της.

Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τα βαθιά αισθήματα εκτιμήσεως και συμπατριωτικής αγάπης προς όλους απόρροια της μακρόχρονης και εξαιρετικής συνεργασίας μας. Σας ευχαριστώ πολύ για την συμβολή σας και την ανιδιοτελή προσφορά σας στα Λακωνικά δρώμενα και βέβαια στις δραστηριότητες της Παλλακωνικής.

Ως Πρόεδρος είμαι ευτυχής που συνεργάστηκα μαζί σας!
Με εκτίμηση και ευχές για καλό φθινόπωρο! Kαλή αντάμωση!
Η Πρόεδρος, Ειρήνη Μουσταφέλλου

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 1921 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 13:17

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων