Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 15:51

Συγχαρητήρια Σαμαρά στο Γ. Πατούλη , για την εκλογή του στο προεδρείο της ΚΕΔΕ

Συγχαρητήρια Σαμαρά στο Γ. Πατούλη , για την εκλογή του στο προεδρείο της ΚΕΔΕ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, εξελέγη στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , κατά την ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Επίσης στη θέση του α΄ αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημήτρης Καφαντάρης, δήμαρχος Πύλου ? Νέστορος, β΄ αντιπροέδρου ο Γιάννης Καραγιάννης, δήμαρχος Λαγκαδά και γενικός γραμματέας ο Γιάννης Μουράτογλου, δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας.
Σε σχετική ανακοίνωση του διαδικτυακού τόπου της ΚΕΔΕ σημειώνεται ότι "στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ δεν προσήλθαν τα 8 μέλη του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος», τα 3 μέλη της «Νέας Αυτοδιοίκησης», καθώς και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Ο εκπρόσωπος της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας» και μέλος του Δ.Σ., Δημήτρης Μπίρμπας, δήμαρχος Αιγάλεω, προσήλθε στη συνεδρίαση και κοινοποίησε τη θέση της παράταξής του να απέχει".

Διαβάστηκε 1375 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων