Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 15:51

Συγχαρητήρια Σαμαρά στο Γ. Πατούλη , για την εκλογή του στο προεδρείο της ΚΕΔΕ

Συγχαρητήρια Σαμαρά στο Γ. Πατούλη , για την εκλογή του στο προεδρείο της ΚΕΔΕ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, εξελέγη στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , κατά την ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Επίσης στη θέση του α΄ αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημήτρης Καφαντάρης, δήμαρχος Πύλου ? Νέστορος, β΄ αντιπροέδρου ο Γιάννης Καραγιάννης, δήμαρχος Λαγκαδά και γενικός γραμματέας ο Γιάννης Μουράτογλου, δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας.
Σε σχετική ανακοίνωση του διαδικτυακού τόπου της ΚΕΔΕ σημειώνεται ότι "στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ δεν προσήλθαν τα 8 μέλη του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος», τα 3 μέλη της «Νέας Αυτοδιοίκησης», καθώς και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Ο εκπρόσωπος της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας» και μέλος του Δ.Σ., Δημήτρης Μπίρμπας, δήμαρχος Αιγάλεω, προσήλθε στη συνεδρίαση και κοινοποίησε τη θέση της παράταξής του να απέχει".

Διαβάστηκε 1379 φορές