Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 02:44

Εκδήλωση στο Γαλάτσι με θέμα: «Καρδιαγγειακές Παθήσεις, Καρκίνος και Σακχαρώδης Διαβήτης»

Εκδήλωση στο Γαλάτσι με θέμα: «Καρδιαγγειακές Παθήσεις, Καρκίνος και Σακχαρώδης Διαβήτης»

Ο Τομέας Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ) διοργανώνουν εκδήλωση πρόληψης με θέμα: «Καρδιαγγειακές Παθήσεις, Καρκίνος και Σακχαρώδης Διαβήτης.»

 

Η  εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει ομιλία από γιατρό και ψυχολόγο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Θάνος Κωτσόπουλος» στο Δημαρχείο.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να γνωρίζουμε βασικές πληροφορίες για τις παθήσεις που εμφανίζονται συχνότερα, όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης, οι Καρδιαγγειακές παθήσεις και ο Καρκίνος. Έχει βρεθεί ότι με τις κατάλληλες προληπτικές εξετάσεις, τα νοσήματα αυτά μπορούν να προληφθούν και να εξαλειφθούν.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν, εφόσον είναι ανασφάλιστοι, άποροι, ή άνεργοι, να δηλώνουν συμμετοχή για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις (μέτρηση Σακχάρου, Χοληστερόλης και Αρτηριακής Πίεσης, Μαστογραφία, Τεστ Παπανικολάου, ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα) μέσω του ΕΔΔΥΠΠΥ-ΙΚΠΙ.

Διαβάστηκε 3808 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων