Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 13:34

Με πτήσεις τσάρτερ έρχονται από τη Μόσχα και το Κίεβο, για τη 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς!

Με πτήσεις τσάρτερ έρχονται από τη Μόσχα και το Κίεβο, για τη 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς!

Δύο πτήσεις τσάρτερ, με περίπου 300 επιβάτες από τη Μόσχα και το Κίεβο, έχει προγραμματιστεί να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Αριστοτέλης» της Καστοριάς, κατά τη διάρκεια της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στις 4-7 Μαΐου. Τα δύο αεροσκάφη που έχουν ναυλωθεί από τους διοργανωτές θα μεταφέρουν 174 εμπορικούς επισκέπτες και επιχειρηματίες από τη Μόσχα και άλλους 100 από το Κίεβο της Ουκρανίας.

«Η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς είναι ένα σπουδαίο οικονομικό και εμπορικό γεγονός για την Ελλάδα, αλλά και πολύ περισσότερο για την Καστοριά, θα δώσει ζωή και ανάσα στην πόλη τόσο κατά τις ημέρες διεξαγωγής της, όσο και στη συνέχεια, καθώς ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει μεγάλη επιτυχία. Αυτό δείχνουν, άλλωστε, τα στοιχεία που έχουμε έως τώρα στη διάθεσή μας» δήλωσε ο Γιάννης Κορεντσίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για να συμμετάσχουν στην έκθεση ήταν πολύ μεγάλο και όπως ανέφερε ο κ. Κορεντσίδης «έχουν υπερκαλυφθεί όλοι οι διαθέσιμοι χώροι του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας». Οι 86 από τους 115 εκθέτες είναι ελληνικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις και σύμφωνα με τους οργανωτές, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα ο κλάδος στον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Οι υπόλοιποι 29 εκθέτες είναι ξένοι. Πρόκειται για επιχειρήσεις από τις χώρες Τουρκία, Φιλανδία, Σερβία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και από τον Καναδά

Διαβάστηκε 751 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Είπαν και ελάλησαν...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων