Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 13:31

«Φέτος το Καλοκαίρι, Πάμε Ελλάδα»: 6η ετήσια εκστρατεία της εφημερίδας «Greek News» για τον τουρισμό

«Φέτος το Καλοκαίρι, Πάμε Ελλάδα»: 6η ετήσια εκστρατεία της εφημερίδας «Greek News» για τον τουρισμό

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η έγκριτη δίγλωσση ομογενειακή εφημερίδα της Νέας Υόρκης «Greek News» αναλαμβάνει εκστρατεία για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, υπενθυμίζοντας στους Ελληνοαμερικανούς και τους φιλέλληνες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ότι και «Φέτος το καλοκαίρι πάμε Ελλάδα».

Όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκδότης της εφημερίδας, Αποστόλης Ζουπανιώτης, η αγάπη για την Ελλάδα είναι δεδομένη και την εκδηλώνουν, όταν η πατρίδα χρειάζεται τους ομογενείς, όπως αυτή την ώρα.

«Η εκστρατεία θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με πολιτικούς, Έλληνες κι Αμερικανούς, προσωπικότητες, οι οποίοι θα ενώνουν μαζί μας τη φωνή τους προσκαλώντας όλους να επισκεφθούν την Ελλάδα, παράγοντες της αγοράς με ιδέες κι εκτιμήσεις για τον τουρισμό και προβολή τουριστικών προορισμών» τονίζει ο κ. Ζουπανιώτης.

Οι λόγοι για να επισκεφθεί ένας οποιοσδήποτε Αμερικανός την Ελλάδα είναι πολλοί, επισημαίνει ο εκδότης της ομογενειακής εφημερίδας και τους παρουσιάζει αναλυτικά σε κάθε τεύχος της, με πλούσια ρεπορτάζ, πλαισιωμένα από υπέροχες φωτογραφίες.

Διαβάστηκε 3387 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων