Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 05:00

Προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού σε προνομιακές τιμές στο «Ερρίκος Ντυνάν» στις 25 Οκτωβρίου

Προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού σε προνομιακές τιμές στο «Ερρίκος Ντυνάν» στις 25 Οκτωβρίου

Προληπτικές-διαγνωστικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή και στοχευμένη ενημερωτική καμπάνια για το γενικό κοινό, περιλαμβάνονται στις δράσεις του Νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου).

Ειδικότερα παρέχονται , ψηφιακή μαστογραφία στην τιμή των 40 ευρώ, ψηφιακή μαστογραφία & υπέρηχος μαστού στην τιμή των 55 ευρώ. Κάθε εξέταση συνδυάζεται με δωρεάν κλινικό έλεγχο (ψηλάφηση) από το ιατρικό επιτελείο του πρότυπου Κέντρου Μαστού του Νοσοκομείου,  κατόπιν ραντεβού.

Η προσφορά ισχύει για όσες ενδιαφερόμενες κλείσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Οκτωβρίου, ενώ οι εξετάσεις θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, 2016.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210. 6972004(από  08.30 - 15.30 κατά τις εργάσιμες ημέρες) για να κλείσουν το ραντεβού τους ή να αποστείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Καρκίνος του Μαστού είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες, με περίπου 1,3 εκατ. νέες περιπτώσεις ετησίως σε παγκόσμιο επίπεδο, εκ των οποίων το 27% εμφανίζεται στην Ευρώπη. Πρόκειται, ωστόσο, για νόσο που μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα.

Διαβάστηκε 2366 φορές