Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 14:53

Η Φεράρι αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο SF70H

Η Φεράρι ανακοίνωσε σήμερα ότι η κωδική ονομασία του νέου μονοθεσίου της ομάδας της Φόρμουλα Ένα είναι SF70H. Η «σκουντερία» έκανε γνωστό ότι με το νέο αυτοκίνητο, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν σήμερα, φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες τη φετινή σεζόν, καθώς μετά τις τρεις πρωτιές του 2015, το 2016 δεν κέρδισε ούτε ένα γκραν πρι.
     Το δίδυμο των πιλότων της Φεράρι αποτελείται από τους Κίμι Ραϊκόνεν και Σεμπάστιαν Φέτελ, για τρίτη συνεχή χρονιά, το μοναδικό δίδυμο οδηγών στη Φόρμουλα, που έχουν κατακτήσει και οι δύο τον παγκόσμιο τίτλο στην καριέρα τους. Νέο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι τα φτερά που έχουν τοποθετηθεί στο κάλυμμα του κινητήρα με σκοπό την καλύτερη αεροδυναμική του μονοθέσιου.
     Η διάσημη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία φιλοδοξεί ότι με το νέο μονοθέσιο στα χέρια τους το δίδυμο Φέτελ-Ράικονεν θα καταφέρει να σπάσει το μονοπώλιο της Μερσέντες και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών μετά από σχεδόν δέκα χρόνια (2008). Η ιταλική ομάδα είναι η μοναδική που έχει μετάσχει σε όλες τις σεζόν της Φόρμουλα Ένα.

Διαβάστηκε 1607 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων