Υλικά
1/ 2 κιλό γαρίδες
1 κούπα φέτα
1/ 4 κούπα γραβιέρα τριμμένη
1/4 κούπα ελαιόλαδο
1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
2 ντομάτες τριμμένες
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Αλάτι, ρίγανη
Μαύρο & κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τις γαρίδες σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το λάδι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και την πιπεριά. Αφού τα ανακατέψουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά, ρίχνουμε το λευκό κρασί και το αφήνουμε στη φωτιά για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα σε ένα πυρέξ ή σε ένα πύλινο και προσθέτουμε τη ντομάτα, τα τυριά και το αλατοπίπερο, ενώ στο τέλος ρίχνουμε τη ρίγανη. Βάζουμε το σαγανάκι σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για 1/2 ώρα στους 200 βαθμούς.
!!! Εάν οι γαρίδες είναι κατεψυγμένες τις βράζουμε για 2-3 λεπτά και πετάμε το πρώτο νερό.
Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: