Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 23:27

ΣΟΚ! Μία 40χρονη νεκρή και δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία στη Ρόδο

ΣΟΚ! Μία 40χρονη νεκρή και δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία στη Ρόδο

Μία γυναίκα νεκρή βρέθηκε από την Πυροσβεστική πριν από λίγο στη γέφυρα των Μαριτσών. Εξακολουθούν να αγνοούνται οι δύο δάσκαλοι, καθώς το αυτοκίνητό τους στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, παρασύρθηκε στον χείμαρρο της Κρεμαστής, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε τις απογευματινές ώρες τη Ρόδο.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ο 30χρονος φανερά σοκαρισμένος, είπε ότι στις 4.30 όταν δοκίμασαν να διασχίσουν το σημείο του ποταμού, το νερό φαίνονταν να ήταν χαμηλό. Σε κάποια στιγμή το όχημα άρχισε να παρασύρεται και τότε οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο. Ο ίδιος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του που επίσης βγήκαν από το αυτοκίνητο, στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν… από τα μάτια του!

Η βροχόπτωση έπληξε κυρίως το βόρειο τρίγωνο του νησιού και προκάλεσε αρκετά προβλήματα κυρίως στους δρόμους ενώ πλημμύρισαν αρκετά σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή Ιαλυσός. Λόγω της κακοκαιρίας, υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές του νησιού. Οι πληγείσες, από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών, περιοχές της Ρόδου, κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έπειτα από αίτημα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του δημάρχου της Ρόδου. Αύριο το πρωί θα μεταβεί στη Ρόδο από την Αθήνα, με ελικόπτερο σούπερ πούμα, για να συνδράμει τις δυνάμεις που βρίσκονται εκεί μια ομάδα πυροσβεστών της ΕΜΑΚ. Μαζί τους θα μεταβεί και η Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Διαβάστηκε 1888 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 23:40