Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 16:16

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις πλημμύρες στη Ρόδο

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις πλημμύρες στη Ρόδο

Για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τριών ανθρώπων και για τις ζημιές που προκλήθηκαν, υπήρξε σήμερα παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου Κ. Μπούτσικου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

 

Συνεχίζονται εντωμεταξύ και σήμερα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, οι έρευνες για τον καθηγητή Αγγλικών η τύχη του οποίου αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου της Κρεμαστής. Οι έρευνες, τόσο στην κοίτη του χειμάρρου, όσο και στη θαλάσσια περιοχή της Κρεμαστής, συνεχίζονται από όλες τις υπηρεσίες για τον 53χρονο.

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε και πάλι να βρέχει στο νησί της Ρόδου, χωρίς πάντως να έχουν προκληθεί προβλήματα. Ήδη, από χθες το βράδυ οι υπηρεσίες βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή ύστερα και από ευρεία σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή και του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γρηγοράκου.

Από σήμερα επίσης, ξεκίνησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον δήμο Ρόδου η καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες σε σπίτια και επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κόστος ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστηκε 1817 φορές