Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 00:01

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη. 1 νεκρός & 17 τραυματίες.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη. 1 νεκρός & 17 τραυματίες.

Τροχαίο δυστύχημα έγινε πριν από λίγο στα Τέμπη με έναν νεκρό -σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία- και 17 τραυματίες. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με νταλίκα και ΙΧ. Στο σημείο έφτασαν 18 ασθενοφόρα, η Πυροσβεστική και η αστυνομία. Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε συγκεκριμένα στο 384ο χλμ. στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα.

 

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του ΙΧ.
Σύμφωνα με τις αναφορές ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στη σφοδρή σύγκρουση ενεπλάκη και το λεωφορείο.
Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τροχαίας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας.
Από αυτούς οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε.

Διαβάστηκε 1672 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 02:39

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων