Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 14:44

500 προσλήψεις στον ΟΤΕ. Δες τις θέσεις & τα δικαιολογητικά

500 νέες προσλήψεις θα κάνει ο ΟΤΕ. Συγκεκριμένα η εταιρεία προκηρύσσει θέσεις για τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές. Όπως ανακοινώθηκε, προθεσμία υποβολής βιογραφικών έχει οριστεί η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.


Ειδικά, οι αγγελίες που ανακοινώθηκαν για τεχνικούς πεδίου, αφορούν σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις εργασίας για επιπλέον περιοχές.
Η εταιρεία προχωράει σε προσλήψεις και δίνει ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους ανθρώπους σε συνέχεια των προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης, που ανακοίνωσε πρόσφατα και τα οποία είναι σε εξέλιξη.
Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων που θα πραγματοποιηθούν, θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων, μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας. Οι προσλήψεις των νέων υπαλλήλων, που θα επιλεγούν, θα πραγματοποιούνται σταδιακά, από τις αρχές του νέου έτους.

Οι τεχνικοί που θα προσληφθούν, θα παρακολουθήσουν άμεσα και ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδίασε η εταιρεία αποκλειστικά για τεχνικούς του ομίλου ΟΤΕ.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει πρακτική και εμπειρική εξάσκηση και, για το σκοπό αυτό, έχουν κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ειδικά σχεδιασμένοι χώροι προσομοίωσης του αστικού δικτύου πρόσβασης του ΟΤΕ.

Δείτε αναλυτικά τα δικαιολογητικά ανά κατηγορία: http://www.oteplus.gr/gr/careers.php?e2=%C5%F5%EA%E1%E9%F1%DF%E5%F2%20%C1%F0%E1%F3%F7%FC%EB%E7%F3%E7%F2

Διαβάστηκε 1617 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 14:55

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων