Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 13:03

Απεργίες στα Μ.Μ.Μ. αύριο & μεθαύριο

Απεργίες στα Μ.Μ.Μ. αύριο & μεθαύριο

Προβλήματα στις μετακινήσεις με τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα έχει από αύριο, Τρίτη, το επιβατικό κοινό, λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, ενώ μεθαύριο Τετάρτη, ημέρα της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, η ταλαιπωρία αναμένεται μεγαλύτερη αφού θα συμμετάσχουν στην απεργία και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

 

Συγκεκριμένα, αύριο από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), προκειμένου οι εργαζόμενοι να συγκεντρωθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ. Ως εκ τούτου, θα ματαιωθούν τα πρωινά δρομολόγια, ενώ τις παραπάνω ώρες δεν θα γίνεται η μετακίνηση με τους συρμούς του μετρό από Δ. Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Tην Τετάρτη 6 Νοεμβρίου κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό, με εξαίρεση στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ ακινητοποιημένα θα είναι όλο το 24ωρο τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Διαβάστηκε 1792 φορές