Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 13:34

Άθαυτος ακόμα ο Τζορτζ Μάικλ! Άγνωστο το πότε θα κηδευτεί

Περισσότερες από σαράντα μέρες πέρασαν από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την κηδεία του.

Τώρα, σύμφωνα με το Page Six, η κηδεία του Βρετανού, κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή, δεν πρόκειται να γίνει πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun» οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν το τέλος Φεβρουαρίου, οπότε, όπως λέει η εφημερίδα, η κηδεία του τραγουδιστή των Wham εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του Μαρτίου.

«Σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι τοξικολογικές εξετάσεις μπορεί να πάρουν περίπου οκτώ εβδομάδες, ίσως και λίγο παραπάνω οπότε πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα τα έχουμε προς το τέλος του μήνα», δήλωσε πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα και πρόσθεσε: «δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, αλλά από την αρχή η αστυνομία είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχε κάτι το ύποπτο στον θάνατο του Τζορτζ».

Το σώμα του τραγουδιστή δεν μπορεί να παραδοθεί στους οικείους του από τον ιατροδικαστή πριν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

Αρχικά η αιτία του θανάτου του Μάικλ είχε κριθεί ως «ασαφής». Την σορό του 53χρονου τραγουδιστή βρήκε ο σύντροφός του Φαντί Φάουαζ στο σπίτι στην Αγγλία, ο οποίος ανακρίθηκε από την αστυνομία, αλλά δεν θεωρήθηκε ύποπτος.

Στο παρελθόν ο Τζορτζ Μάικλ είχε παραδεχτεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά είχε αρνηθεί ότι ήταν εξαρτημένος από αυτές, ενώ ο μάνατζερ του τραγουδιστή είχε δηλώσει ότι πάλευε με την κατάθλιψη.

Διαβάστηκε 1566 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 13:43

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων