Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 15:08

Ο Λένι Κράβιτζ δημιουργεί τέχνη φωτογραφίζοντας τους παπαράτσι και τους θαυμαστές του

Ο βραβευμένος με Γκράμι για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές, στην κατηγορία του «Καλύτερου Ροκ Τραγουδιστή», Λένι Κράβιτζ, συχνά περνά πίσω από τη φωτογραφική κάμερα.

Το πάθος του για τη φωτογραφική τέχνη οδήγησε σε έκθεση με δημιουργίες του στην Art Basel και σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής φωτογραφικών μηχανών Leica. Η πιο πρόσφατη σειρά φωτογραφιών του ροκ τραγουδιστή, μουσικού, κιθαρίστα, στιχουργού, συνθέτη και ηθοποιού φέρει τον τίτλο «Flash» και συμπεριλαμβάνεται στο ομότιτλο φωτογραφικό βιβλίο.

Ο Λένι Κράβιτζ στρέφει τον φωτογραφικό φακό σε εκείνους που τον καταδιώκουν, στους παπαράτσι και στους θαυμαστές του και αιχμαλωτίζει την ουσία, πως είναι να είσαι ροκ σταρ, ο οποίος συνεχώς, βρίσκεται σε δημόσια θέα.  Είναι μια «συναρπαστική συλλογή που καταγράφει τις παγκόσμιες περιοδείες του Κράβιτζ και προσφέρει μια σπάνια μαρτυρία της νομαδικής ζωής των μουσικών» αναφέρεται στην περιγραφή του 96 σελίδων βιβλίου, το οποίο περιλαμβάνει 50 φωτογραφίες.

«Άρχισα να βλέπω τους ανθρώπους αυτούς με διαφορετικό τρόπο» ανέφερε ο τραγουδιστής.  Όλες οι φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες. «Βρίσκω το άσπρο μαύρο πιο ρεαλιστικό. Βλέπω καλύτερα στο ασπρόμαυρο» διευκρίνισε.

Διαβάστηκε 1562 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων