Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 13:22

Απίστευτο, αλλά αληθινό! Τέλος οι γυμνές φωτογραφίσεις για το Playboy!!!

Το πολύ γυμνό δεν κάνει αίσθηση, το πολύ γυμνό είναι ντεμοντέ. Για αυτούς τους λόγους, το Playboy σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών στο περιοδικό, στο πλαίσιο της μεταστροφής που κάνει εδώ και ένα χρόνο και ήταν εμφανής στην online έκδοση του.

Στόχος της απόφασης του περιοδικού, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Times, που αποκάλυψε πρώτη την κοσμογονική αλλαγή, είναι να δημιουργήσει ένα νέο αναγνωστικό κοινό, το οποίο μειωνόταν δραματικά επί δεκαετίες.

Ο επανασχεδιασμός του Playboy στοχεύει και στον φρεσκάρισμα του, προκειμένου να γίνει πιο σύγχρονο. Θα φιλοξενείται, βεβαίως, η φωτογράφιση  της playmate του μήνα, αλλά δεν θα είναι γυμνή.

Ο άνθρωπος που γέμισε τον κόσμο «κουνελάκια», δεν είναι άλλος από τον δημιουργό του περιοδικού Χιου Χέφνερ, ο οποίος είχε πείσει την Μέριλιν Μονρόε να ποζάρει για το εξώφυλλο του πρώτου Playboy, το 1953.

Το 2015, έμφαση θα δοθεί στην ερευνητική δημοσιογραφία, στις συνεντεύξεις, θα υπάρχει στήλη για το σεξ, αλλά  θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα  στο περιεχόμενο και στην ποιότητα του. Οι επικεφαλής του ομίλου δηλώνουν στους Times πώς το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει όταν μια γενιά ανδρών έχει ελεύθερη πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.  

Ο CEO του ομίλου Playboy Enterprises, Σκοτ Φλέιντερς, δήλωσε στο NBC: « Δεν είναι  προκλητικό να βλέπεις γυμνό. Στην πραγματικότητα, περιορίζει το κοινό μας».

Διαβάστηκε 1436 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων