Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 18:03

Από την fornasetti, ρολόι special edition για την huawei

Από την fornasetti, ρολόι special edition για την huawei

Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι διακοσμητικές εμπνεύσεις του Piero Fornasetti εφαρμόστηκαν σε αντικείμενο ψηφιακής τεχνολογίας.

Συνήθως, συναντούμε την τέχνη του οίκου fornasetti σε αντικείμενα από πορσελάνη, σε έπιπλα, σε ρολόγια. Τώρα, σε ειδική συνεργασία με τη huawaei  , ο γιος του Πιέρο, ο Barnaba Fornasetti - ο οποίος επιβλέπει την ανάπτυξη του δημιουργικού στον ιταλικό οίκο - συνεργάστηκε με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό για να παράξει έναν περιορισμένο αριθμό ρολογιών χειρός που «εισάγουν» στην ψηφιακή εποχή την καλλιτεχνική προσέγγιση fornasetti.

Όσοι φορούν το ρολόι μπορούν, όπου κι αν βρίσκονται, να είναι «συνδεδεμένοι», λαμβάνοντας ειδοποιήσεις για κλήσεις, texts, instant messages και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το ρολόι δίνει δυνατότητα downloading μουσικής και offline playback. Προσφέρει bluetooth συνδεσιμότητα με ασύρματα ακουστικά και διαθέτει παλμογράφο για τους καρδιακούς παλμούς και αισθητήρα κίνησης έξι αξόνων, ο οποίος ιχνηλατεί δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο και ανέβασμα σκάλας.

Στην πλάκα του ρολογιού, όπως αναμένεται άλλωστε, το εμβληματικό «θέμα και παραλλαγές» - πάνω από 500, έως σήμερα- του οίκου, το πρόσωπο της αοιδού της ιταλικής όπερας και ηθοποιού του 19ου αιώνα, Lina Cavalieri.

Το ρολόι της fornasetti για τη huawei παρουσιάστηκε στο πάρτι της vogue china, στο  πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Χίλια ρολόγια δωρήθηκαν σε VIPs.

Διαβάστηκε 1306 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων