Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 13:14

Ένα ελληνικό μουσικό συγκρότημα σε διαφήμιση της Gucci!

Ένα ελληνικό μουσικό συγκρότημα σε διαφήμιση της Gucci!

Alive She Died. Τελικά όχι μόνο έζησε αλλά έντυσε και μουσικά ένα από τα καλύτερα βίντεο μόδας. Το ελληνικό συγκρότημα Alive She Died , ενεργό από το 1984 έως το 1987, διασκεύασε το κομμάτι She's Lost των Joy Division και το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο cover του τραγουδιού που έγινε ποτέ.

Το φιλμάκι σκηνοθέτησε ο Γκλεν Λάτσφορντ. Σκηνικό ένα παλάτσο στα περίχωρα της Φλωρεντίας, όπου οι καλεσμένοι φορούν τα ρούχα που σχεδίασε ο Αλεσάντρο Μικέλε για τη συλλογή Gucci Cruise 2016 και χορεύουν με την ενδιαφέρουσα διασκευή του ελληνικού γκρουπ .

Οι Alive She Died της αρχικής περιόδου ήταν η Δάφνη Γερογιάννη - vocals, ο Ξενοφώντας Ξενιός - keyboards,ο  Γιώργος Γκίνης - keyboards, η Τίνα Γκουντή - bass.

Κυκλοφόρησαν μία κασέτα ανεξάρτητης παραγωγής με τίτλο «Viva Voce» σε 300 αντίτυπα. Κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χώρισαν και οι Alive She Died εξελίχθηκαν στους Trespass, που κι αυτοί μετά από ένα χρονικό διάστημα διαλύθηκαν.

Οι Alive She Died τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ένα cult status στην παγκόσμια post-punk eighties μουσική σκηνή. Στο YouTube υπάρχει η διασκευή του «She's Lost Control, ανεβασμένη από Γάλλο χρήστη  το 2009.

 
Διαβάστηκε 2087 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 13:22

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων