Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 16:28

Για πρώτη φορά το Sports Illustrated έχει στο εξώφυλλο μία πραγματική γυναίκα

Το Sports Illustrated έχει τη φήμη του περιοδικού με τα πιο σέξι κορίτσια στο εξώφυλλό του. Για πρώτη φορά, όμως, το Sports Illustrated φιλοξενεί στο εξώφυλλό του μία πάρα πολύ σέξι, πραγματική γυναίκα, την Ashley Graham.

Το 28χρονο μοντέλο, που έχει γίνει ιδιαιτέρως γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φωτογράφο James Macari φορώντας το μαγιό της.

Για πρώτη φορά μέσα σε 50 χρόνια, το ετήσιο τεύχος με τα μαγιό φιλοξενεί τρεις γυναίκες με τρεις διαφορετικούς τύπους σώματος. Μαζί με την Graham, φιλοξενείται το μοντέλο, Hailey Clauson, και η αθλήτρια UFC, Ronda Rousey.
 
«Και οι τρεις γυναίκες είναι όμορφες, σέξι και δυνατές. Η ομορφιά δεν έχει καλούπια. Η ομορφιά δεν είναι μία φόρμα που χωράει μόνο ένα μέγεθος. Η ομορφιά είναι γύρω μας και αυτό μου έγινε ξεκάθαρο όταν φωτογραφίζαμε και επεξεργαζόμασταν το φετινό τεύχος», ανέφερε η MJ Day, βοηθός αρχισυντάκτη του περιοδικού.
 
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η κίνηση του Sports Illustrated θα εμπνεύσει τις γυναίκες να αγαπήσουν και να αποδεχτούν τη διαφορετικότητά του σώματός τους και την ομορφιά που υπάρχει σε αυτό.

Διαβάστηκε 1603 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων