Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 12:49

Όταν ο Καμμένος έκανε test drive σε ένα Audi & «έπιανε» τα 200χλμ

Ήταν το 1998 όταν ο σημερινός πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, πρωτοπορεί –για τότε-, καθώς, αν και βουλευτής, έκανε test drive σε αυτοκίνητο για λογαριασμό περιοδικού!

Ο 33χρονος τότε βουλευτής, δοκίμασε για το περιοδικό Motornews, το Audi A3 Τurbo, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη για την οδηγική αυτή εμπειρία του, στον τότε διευθυντή του περιοδικού, το δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα. Φωτογραφίες και απόσπασμα από τις δηλώσεις του Π. Καμμένου δημοσιεύει σήμερα το http://tsegkanews.gr/
Το αφιέρωμα ξεκινά με τίτλο τη δήλωση του Πάνου Καμμένου για το audi: «Νεανικό και με κύρος το Α3», ενώ στη συνέχεια στη συνέντευξη αποδεικνύει πως έχει καλές γνώσεις σχετικά με τα αυτοκίνητα: «Ο κινητήρας του είναι το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει τον οδηγό σε αυτό το αυτοκίνητο. Αν και διαθέτει στροβιλοσυμπιεστή, αντίθετα με άλλα αυτοκίνητα στα οποία η δύναμη εμφανίζεται απότομα και ψηλά, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο η παροχή μέγιστης ισχύος γίνεται προοδευτικά και ήρεμα, σε σημείο μάλιστα που ο οδηγός να νομίζει ότι κάτω από το καπό υπάρχει ατμοσφαιρικός κινητήρας».


Είναι γνωστό άλλωστε πως είναι λάτρης των αυτοκινήτων και των αγώνων αυτοκινήτου. Κάτι που φαίνεται και όταν δηλώνει σχολιάζοντας το test drive: «Όταν πατήσεις το γκάζι, νιώθεις να κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα 150 άλογα και στον ανοικτό δρόμο το Α3 εκτοξεύεται και βλέπεις τη βελόνα του κοντέρ να αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα σε λίγα δευτερόλεπτα».

 

Διαβάστηκε 7525 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 18:38

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων