Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 16:09

Παρουσιάστηκε το λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε.

Παρουσιάστηκε το λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε.

Παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» το λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Το λογότυπο θα είναι η επικοινωνιακή «σφραγίδα» της Ελληνικής Προεδρίας και θα συνοδεύει κάθε δραστηριότητά της, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014. Πρόκειτε όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, για ένα καραβάκι λευκό σε μπλέ φόντο.

 

 «Είναι η ώρα της στροφής, της αλλαγής. Είναι η ώρα της εξόδου από το μνημόνιο και την κρίση», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπενθύμισε τις μεγάλες θυσίες που έχει καταβάλει ο ελληνικός λαός από το 2010 έως σήμερα και συγκεκριμένα δήλωσε: «Κάνουμε από το 2010 μια τεράστια προσπάθεια που έχει στοιχίσει στην ελληνική οικονομία μια ύφεση που φθάνει το 25% του ΑΕΠ. Έχει στοιχίσει στον Έλληνα πολίτη μια δραστική μείωση του εισοδήματός του της τάξεως του 40%. Έχει στοιχίσει την απώλεια πολλών θέσεων εργασίας, με ανεργία που φθάνει το 60% στους νέους μέχρι 24 ετών. Τώρα είναι η ώρα της στροφής, της αλλαγής, της εξόδου από το μνημόνιο, της εξόδου από την κρίση, της ανάκαμψης της πραγματικής οικονομίας».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι τώρα μπορούμε να παρουσιάσουμε πρωτογενές πλεόνασμα, το καλύτερο στην ευρωζώνη που ξεπερνά το 6% του ΑΕΠ. «Τώρα μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα δημόσιο χρέος πραγματικά βιώσιμο», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και υπογράμμισε ότι θέλουμε το εξάμηνο της Προεδρίας να συμβολίζει στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη, αυτή την αλλαγή, αυτή την ανάκαμψη.

Διαβάστηκε 1843 φορές