Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 15:25

"Η αντιτρομοκρατική πέταξε έγκυο & ανήλικα έξω από τα σπίτια των βουλευτών!" (βίντεο)

"Η αντιτρομοκρατική πέταξε έγκυο & ανήλικα έξω από τα σπίτια των βουλευτών!" (βίντεο)

Έρευνα στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Π. Ηλιόπουλου, Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα, πραγματοποίησε το πρωί  η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ύστερα από εισαγγελική παραγγελία. Ο χρόνος δεν είναι τυχαίος αφού το Σάββατο οι τρεις Βουλευτές θα απολογηθούν ενώπιον των δύο εφετών ανακριτριών στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας επί των απαγγελθεισών κατηγοριών για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση. Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παράλληλα σα σπίτια των Ηλιόπουλου και Γερμενή που  βρίσκονται στη Ραφήνα και στο σπίτι του Μπούκουρα στην Κόρινθο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η Αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση, δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα από την έρευνα. Κατασχέθηκαν όμως, κινητά τηλέφωνα, σκληροί δίσκοι, usb και κάρτες sim. Όπως επίσης, κατασχέθηκε και μία σφαίρα 9 mm, τη στιγμή όμως που βάσει νόμου οι βουλευτές, αλλά και ο καθένας που έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας, μπορούν να έχουν μέχρι και 50 σφαίρες. Παράλληλα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι στο σπίτι του Στ. Μπούκουρα στην Κόρινθο βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο που κατείχε νομίμως.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στη δήλωσή του (στο 2ο βίντεο που ακολουθεί) αποκάλυψε πως η αντιτρομοκρατική πέταξε έξω από τα σπίτια των βουλευτών την έγκυο γυναίκα του Ηλιόπουλου, η οποία σε δέκα μέρες γεννάει και υπέστει σοκ, αλλά και τα ανήλικα τέκνα των άλλων δύο βουλευτών. Και προσέθεσε:  "Δεν βρέθηκε τίποτα. Είναι εξευτελισμένοι άπαντες. Σε αυτές τις παρανομίες θα αντιδράσουμε. Ακόμα και αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να δικαιωθούμε. Όλοι αυτοί που έχουν διαπράξει αυτά τα αδικήματα, θα πάνε στη φυλακή".
Άμεση θα είναι η αντίδραση της Χρυσής Αυγής που καλεί το απόγευμα στις 19:00 τους Έλληνες έξω από τη Βουλή για να «διαμαρτυρηθούν ενάντια στην χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά που έχει καταλύσει κάθε έννοια νομιμότητας και σήμερα έδωσε εντολή για παράνομη έφοδο στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.» όπως αναφέρουν. Ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης προειδοποιεί για το τι θα συμβεί λέγοντας πως το απόγευμα στις 19:00 έξω, αλλά και μέσα στη Βουλή, οι Έλληνες θα αντιδράσουν. (βίντεο 1)

Διαβάστηκε 3525 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 23:34

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων