Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 13:03

Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών.Δες την περιουσία του Βουλευτή που ψήφισες ή θες να ψηφίσεις

Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών.Δες την περιουσία του Βουλευτή που ψήφισες ή θες να ψηφίσεις

Για μία ακόμη χρονιά τα πολιτικά πρόσωπα έδωσαν τα «έσχες», αλλά ξέχασαν να πουν το «πόθεν»…

Στο δικτυακό τόπο της Βουλής αναρτήθηκαν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2012 (χρήση 2011). Πρόκειται για 694 δηλώσεις, οι οποίες υποβλήθηκαν από τον Πρωθυπουργό, τους τέως Πρωθυπουργούς, υπουργούς, υφυπουργούς, εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, τέως υπουργούς και υφυπουργούς, βουλευτές και ευρωβουλευτές νυν και τέως και τους υπευθύνους νυν και τέως των οικονομικών των κομμάτων.
 
Παραδίδοντας στους δημοσιογράφους τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, ο αρμόδιος για τον έλεγχο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής ανέφερε ότι οι ορκωτοί ελεγκτές διενήργησαν τον έλεγχο των δηλώσεων και των δικαιολογητικών που υπεβλήθησαν και όπου συνέντρεχε περίπτωση κάλεσαν τους υπόχρεους προς παροχής διευκρινίσεων και τελικώς συνέταξαν ατομικές εκθέσεις ελέγχου για κάθε ελεγχόμενο. Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων θα παραμείνουν αναρτημένες για ένα μήνα, έως την 16η Ιανουαρίου 2014.
Μπορείτε να δείτε τα περιουσιακά στοιχεία του Βουλευτή ή πολιτικού προσώπου που σας ενδιαφέρει στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.hellenicparliament.gr/Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis

 

Διαβάστηκε 5427 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 13:09

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων