Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 16:28

Νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ ο 35χρονος Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ ο 35χρονος Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ εξελέγη πριν από λίγο, από την Κ.Ε του κόμματος, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και υπέρ της εκλογής του ψήφισαν 64 μέλη, 42 μέλη ψήφισαν λευκό και 2 μέλη ψήφισαν άκυρο. Ο κ. Θεοχαρόπουλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη ο οποίος δήλωσε: "Ευχαριστώ την Κεντρική Επιτροπή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη πρόταση μου. Πάμε μπροστά".

"Το πραγματικό δίλημμα των Ευρωεκλογών δεν είναι εντός η εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πραγματικό δίλημμα είναι με ποια πολιτική θα αντιμετωπιστεί η κρίση που μαστίζει την Ευρώπη και ειδικά τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Είναι το πώς θα αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της κρίσης στην Ελλάδα. Οι Ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν μήνυμα αλλαγής της πολιτικής, με άξονα τη σταθερή ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας, με δημοκρατία και κοινωνική συνοχή".

Με τον τρόπο αυτό περιέγραψε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει για να εκλέξει τον νέο Γραμματέα και την νέα Εκτελεστική Επιτροπή το, κατά την άποψη της ΔΗΜΑΡ, διακύβευμα των Ευρωεκλογών, στις 25 Μαΐου. Απηύθυνε πρόσκληση, όπως είπε χαρακτηριστικά "σ΄ όλες τις πολιτικές κινήσεις, ομάδες και πρόσωπα που θέλουν να συμπαραταχθούν σε μια ισότιμη σχέση μαζί μας να προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση στις απαραίτητες πολιτικές και οργανωτικές διαδικασίες, σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο, για τη συγκρότηση ενός νέου σχηματισμού που θα κατέβει στις Ευρωεκλογές και ταυτόχρονα θα παρουσιάσει μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, αποδεικνύοντας ότι είναι εφικτή μια προοδευτική πολιτική". Πρόσθεσε δε ότι το ζητούμενο είναι η αλλαγή της πολιτικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη. "Αυτό είναι το κεντρικό πολιτικό μας μήνυμα, αυτή είναι η μάχη που δίνουμε", είπε

Διαβάστηκε 1476 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων