Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 19:16

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης Υποψήφιοι Δήμαρχοι Αθηναίων!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης Υποψήφιοι Δήμαρχοι Αθηναίων!

Μετά από διεργασίες αρκετών ημερών, η Νέα Δημοκρατία κατέληξε να υποστηρίξει στον Δήμο της Αθήνας τoν Άρη Σπηλιωτόπουλο. Όπως είναι γνωστό, η Ν.Δ. δεν θα δώσει τα παραδοσιακά χρίσματα, αλλά θα υποστηρίξει υποψηφιότητες.
Στην πρωτεύουσα, παρά την ξεκάθαρη θέση του Νικήτα Κακλαμάνη πως επιθυμεί να είναι Υποψήφιος Δήμαρχος, η Ν.Δ. επέλεξε τελικά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Ο πρώην Δήμαρχος, Νικήτας Κακλαμάνης, όπως από χθες είχε δηλώσει, δεν κάνει πίσω εάν επιλογή της Ν.Δ. είναι ο Σπηλιωτόπουλος, και έτσι πριν από λίγο, ταυτόχρονα με την απόφαση του κυβερνώντος κόμματος, δήλωσε πως θα είναι και εκείνος Υποψήφιος Δήμαρχος.

Η ανακοίνωση του κ. Κακλαμάνη έχει ως εξής: «Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων.
Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον.
Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα»

 

Σε δήλωσή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημειώνει: «Δηλώνω παρών στην πρόσκληση/πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει».

Διαβάστηκε 1514 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 19:57

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων