Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 13:08

Διεγράφη από τη Χ.Α. ο Στ. Μπούκουρας. Του ζητάνε να παραδώσει την έδρα (βίντεο)

Διεγράφη από τη Χ.Α. ο Στ. Μπούκουρας. Του ζητάνε να παραδώσει την έδρα (βίντεο)

Μετά το χθεσινό θρίλερ για την ανεξαρτητοποίηση του Βουλευτή της Χ.Α. Στ. Μπούκουρα, η Χρυσή Αυγή προχώρησε σήμερα στη διαγραφή του από την Κ.Ο. και του ζητά να παραδώσει την έδρα του.

Η ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου έχει ως εξής: "Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θέτει εκτός της Κοινοβουλευτικής του Ομάδος τον βουλευτή Μπούκουρα και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του. Ο βρώμικος πόλεμος της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Πολύβιος Ζησιμόπουλος
Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδος
Λαϊκού Συνδέσμου"
Στη δήλωση που έκανε πριν από λίγοι ο εκπρώσοπως τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, ανέφερε:"Στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες μένουν όσοι μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος. Είμαστε πρώτοι στη συνείδηση των Ελλήνων, γι΄ αυτό μας πολεμούν με τόσο βρώμικα μέσα, με δωροδοκίες, απειλές προφυλακίσεων όλων των βουλευτών. Ο Μάιος όμως έρχεται και τότε θα μιλάμε με άλλους όρους με όλους αυτούς που προδίδουν την Ελλάδα". Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε σχετικά:Αρνείται τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό ο Στ. Μπούκουρας- ΔΕΝ ανεξαρτητοποιήθηκε λέει η Χ.Α.

Διαβάστηκε 1706 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων