Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 13:46

Ο "χρυσαυγίτης" που χαιρετά ναζιστικά, είναι ο συνεργάτης του Τραγάκη της ΝΔ! (βίντεο)

Είδαμε χθες στα δελτία ειδήσεων, για ακόμη μια φορά, φωτογραφίες από τα μέλη της χρυσής αυγής σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους. Σε μία από αυτές εικονίζονται τέσσερις νεαροί να μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δένδρο να χαιρετούν ναζιστικά.
Όπως αποκάλυψε σήμερα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στη συγκεκριμένη φωτογραφία, πίσω από αυτόν που έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης, βρίσκεται ο στενός συνεργάτης και διορισμένος μετακλητός υπάλληλος του Νεοδημοκράτη αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, δήλωσε σχετικά: "Δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της Χρυσής Αυγής γι΄ αυτό παρουσιάζονται διαρκώς χαλκευμένα και ψευδή στοιχεία όπως αυτή η φωτογραφία που προβλήθηκε χθες και σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Μιλήσατε για Χρυσαυγίτες που χαιρετούν ναζιστικά, ενώ εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και όχι οποιοδήποτε μέλος, αλλά τον οδηγό και προσωπικό συνοδό του αντιπροέδρου της Βουλής Τραγάκη, διορισμένο μετακλητό υπάλληλο που τον έχουμε δει όλοι δεκάδες φορές να περιφέρεται στη Βουλή. Εδώ λοιπόν τα στοιχεία καίνε την Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία είναι η εγκληματική ναζιστική οργάνωση που αναφέρετε και βέβαια πρέπει να κληθεί σε ανάκριση και ο Τραγάκης και ο Σαμαράς."

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο κ. Τραγάκης ζήτησε την απομάκρυνση του οδηγού του.

Διαβάστηκε 1749 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων