Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 14:58

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ υπoψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πειραιά

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ υπoψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πειραιά

Κείμενο: Τσέγκα Μαρία
  
    Ένας από τους πιο δραστήριους Πειραιώτες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πειραιά. Ο Αντώνης Μοραντζής, γιος του Μανιάτη Αντιναυάρχου (Ο) Π.Ν. ε.α. και της Κρητικιάς Μαρίας Μαράκη, θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Πειραιά. Αυτή την φορά, όμως, μετά από μία επιτυχημένη θητεία, εννέα ετών, ως διαμερισματικού συμβούλου στο Α' Διαμέρισμα Πειραιά, είναι υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον συνδυασμό "Πειραιάς- Πόλη- Πρότυπο" του ιατρού Νίκου Βλαχάκου.
    Ο δραστήριος Πειραιώτης είναι γέννημα θρέμμα της πόλης, καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, εδώ πήγε σχολείο, ζει και εργάζεται. Η αγάπη για την πόλη του εκδηλώνεται μέσα από τη συμμετοχή του σε διάφορους τομείς προσφοράς. Για σχεδόν μία δεκαετία προσέφερε τις υπηρεσίες του για την επίλυση καθημερινών ζητημάτων των συμπολιτών του ως διαμερισματικός σύμβουλος, συμμετέχει ενεργά στον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Ιωνιδείου, αποδεικνύοντας την ειλικρινή αγάπη του για το σχολείο του, εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια των Προσκόπων Πειραιά, των οποίων από παιδί υπήρξε μέλος και συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους και δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης, δείχνοντας το άοκνο ενδιαφέρον του για τους συμπολίτες του και την πόλη του.
    Ο Αντώνης Μοραντζής είναι ένα από τα πρόσωπα που γεννούν ελπίδα για την αυτοδιοίκηση του αύριο. Έχει αίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος που αναλαμβάνει κάθε φορά με την εκλογή του και τα κίνητρα της συμμετοχής του στις αυτοδιοικητικές διαδικασίες εξακολουθούν να είναι ειλικρινή και ανιδιοτελή. Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε ανθρώπους που ως μόνο γνώμονα έχουν την προσφορά στους συμπολίτες τους και την βελτίωση της καθημερινότητας στον Πειραιά, η επιλογή του Αντώνη Μοραντζή είναι η καταλληλότερη.

Ακολουθεί η δήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας και το βιογραφικό του Αντώνη Μοραντζή
"Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε την αγάπη μου για τον Πειραιά. Είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα και εργάζομαι. Τα τελευταία εννιά χρόνια, έχω υπηρετήσει την πόλη μας από τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου της Α' Δημοτικής Κοινότητας. Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Βλαχάκου, για να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς - Πόλη - Πρότυπο», ώστε να έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω την προσφορά μου, προς τον τόπο μας, από μια θέση μεγαλύτερης ευθύνης. Ο αγώνας όλων μας, για τον Πειραιά που μας αξίζει, δεν πρέπει να σταματά ποτέ." ΑΝΤΩΝΗΣ Γ. ΜΟΡΑΝΤΖΗΣ

 1 1024x768

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Αντώνης Μοραντζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Με καταγωγή από την Κοίτα της Λακωνικής Μάνης και τα Χανιά της Κρήτης, είναι γιος του Γεωργίου Μοραντζή, Αντιναυάρχου (Ο) Π.Ν. ε.α., και της Μαρίας Μαράκη. Παππούς του, και ο άνθρωπος από τον οποίο πήρε το όνομά του, ήταν ο γνωστός Πειραιώτης και Βιοτέχνης, στην περιοχή Βρυώνη, Αντώνης Μαράκης.

2 1024x768Οι σπουδές, αλλά και η επαγγελματική πορεία, του Αντώνη Μοραντζή επικεντρώνονται στο χώρο των Οικονομικών Επιστημών. Όντας απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MBA-TQM) Διοίκησης Επιχειρήσεων & Ολικής Ποιότητας, καθώς και τελειόφοιτος της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Σήμερα, ζει και εργάζεται στην πόλη μας ως Λογιστής σε Οικονομική Διεύθυνση.

Παραλλήλως, όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας, με συνέπεια, προσήλωση στο καθήκον και άσβεστη την ανάγκη ανιδιοτελούς προσφοράς. Συγκεκριμένα, από το 2010 έως και σήμερα, είναι Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της Α’ Κοινότητας, καθώς και μέλος του Δ. Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.). Ακόμη, από το 2002 ασχολείται ενεργά με τους Ναυτοπροσκόπους του Πειραιά και, στο πλαίσιο αυτής της ενασχόλησης, του έχει απονεμηθεί η ύψιστη τιμητική διάκριση «Πρόσκοπος Έθνους». Είναι, περαιτέρω, ειδικός γραμματέας του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, στου οποίου το   Δ. Σ. εκλέγεται από το 2010. Τέλος, έχει διατελέσει μέλος του Δ. Σ. της Ένωσης Απανταχού Μανιατών, είναι Τακτικό Μέλος στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, καθώς και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές (Μάιος 2019), θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πειραιάς - Πόλη - Πρότυπο» του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Βλαχάκου.

 

Διαβάστηκε 5208 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 16:44