Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 17:15

Δωρεά ακινήτου στο Δήμο Πειραιά από το Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περίσσευμα αγάπης και διάθεση προσφοράς. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το Διοικητικό Συμβούλιο του «Φιλανθρωπικού Συνδέσμου η Αγία Βαρβάρα», για την απόφασή του να δωρίσει στο Δήμο Πειραιά το Ακίνητο επί της οδού Δερβενακίων 132, στα Μανιάτικα του Πειραιά, όπου λειτουργεί Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, αποδεχόμενος τη δωρεά, παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου πατέρα Χαρίτωνα και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή.  

 Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε μεταξύ άλλων  αποδεκτά:
1.Να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο της προσόψεως του κτηρίου αναμνηστική μαρμάρινη ανάγλυφη πλάκα με την επιγραφή
«Παιδικός Σταθμός Αγ. Βαρβάρα» εις μνήμη του ιδρυτού Αρχ. Ιεροθέου Καρελά,
 2) Να φιλοξενούνται δωρεάν στον παιδικό σταθμό, πέντε (5) ως δέκα (10) άπορα παιδιά της περιοχής, με μνεία προς τους γονείς των παιδιών ως προσφορά του φιλανθρωπικού έργου του Συλλόγου «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».
 
Τέλος, σε ειδική εκδήλωση θα γίνει η επίσημη αποδοχή της δωρεάς και θα τιμηθεί από το Δήμο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου «η Αγία Βαρβάρα».

Διαβάστηκε 5081 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων