Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 19:23

Δήλωση Μιχαλολιάκου για το Στρατόπεδο Παπαδογιωργή

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την «επιστροφή» του Στρατοπέδου Παπαδογιωργή στο δήμο Πειραιά:
«Σήμερα 18 χρόνια μετά, ο Πειραιάς κερδίζει μια ακόμη «μάχη». Ένα περιουσιακό του στοιχείο, το Στρατόπεδο Παπαδογιωργή, επιστρέφει στους φυσικούς ιδιοκτήτες του, που είναι τα παιδιά του Πειραιά, η κοινωνία του Πειραιά. Χρειάστηκαν δικαστικοί αγώνες δυο χρόνων για να το πετύχουμε.

Η απόφαση τελεσίδικησε και σήμερα ξεκίνησε η απομάκρυνση των καταπατητών που θα έπρεπε να είχαν φύγει από το 1995 και παρέμεναν παράνομα εκεί.
Παρόλα αυτά αποφασίσαμε για ένα μεταβατικό διάστημα δείχνοντας  την ευαισθησία μας να φιλοξενήσουμε για δυο μήνες σε ξενοδοχεία  όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα άμεσα να μεταφερθούν αλλού.
Παράλληλα, διαμορφώνουμε μέσα στο στρατόπεδο κτίριο ως ξενώνα, για μεταβατικό διάστημα μέχρι το Καλοκαίρι, για ηλικιωμένους και ανήμπορους να μετακινηθούν.
Η  απόφασή μας να εφαρμοστεί ο Νόμος και οι αποφάσεις όλων των βαθμίδων της Δικαιοσύνης  είναι αμετάκλητη και θα τηρηθεί στο ακέραιο. Το  καθεστώς ανομίας που στερούσε από τους κατοίκους της περιοχής, της πόλης μας  και από την κοινωνία του Πειραιά έναν χώρο που τους ανήκε τελείωσε.»

Διαβάστηκε 1911 φορές