Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 09:39

Απελευθερώθηκε ο Πουλίδο!

Απελευθερώθηκε ο Αλαν Πουλίδο. Ευτυχή κατάληξη είχε το θρίλερ με τον επιθετικό του Ολυμπιακού που έπεσε θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς απελευθερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και είναι ασφαλής με την οικογένεια του.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ιστοσελίδων στο Μεξικό, η επιχείρηση διάσωσης των Αρχών, όπου συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις, η αστυνομία αλλά και το ειδικευμένο τμήμα για τις απαγωγές, στέφθηκε από επιτυχία στην περιοχή Ταμαουλίπας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης φέρεται να τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς, ενώ ένα μικρό τραυματισμό φέρεται να φέρει και ο Πουλίδο, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη Φελίπε Αγιάλα, ήταν ο πρώτος που επιβεβαίωσε την απελευθέρωση του Πουλίδο. «Είναι ελεύθερος,» τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, όπως σημειώνει το mediotempo.com. «Είναι καλά στην υγεία του,» συμπλήρωσε, ενώ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του παίκτη. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν υπήρξε πληρωμή λύτρων.

Διαβάστηκε 2441 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 09:58

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων