Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 01:09

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Βαρβάρας Μεταλληνού, Προέδρου Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η αγκαλιά»(βίντεο)

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «η αγκαλιά», τα 16 χρόνια λειτουργίας του, έχει σημαντικότατο έργο να επιδείξει. Περισσότερα από 2,000 παιδιά ήρθαν στη ζωή χάρη στη δική του προστασία και υποστήριξη σε αυτά και την μητέρα τους, ενώ αυτήν την δύσκολη περίοδο συντηρεί 200 οικογένειες.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι όλη αυτή η δραστηριότητα της «αγκαλιάς» γίνεται χάρη στη στήριξη των εθελοντών, αφού ο σύλλογος λειτουργεί χωρίς καμία κρατική ή ευρωπαϊκή χρηματοδότηση! Εθελοντές προσφέρουν ιατρικές και νομικές συμβουλές και βέβαια προϊόντα πρώτης ανάγκης (ακόμα και φρέσκο γάλα στέλνουν φίλοι του συλλόγου από τη Νάξο!).
Η Μαρία Τσέγκα βρέθηκε στα γραφεία της «Αγκαλιάς» και είχε την τιμή να συνομιλήσει με την κα. Βαρβάρα Μεταλληνού, Πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «η αγκαλιά», για τη σημαντικότατη δράση του συλλόγου, για το πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιος εθελοντικά, αλλά και για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που θα πραγματοποιηθεί στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα στις 23 & 24 Νοεμβρίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη:

Διαβάστηκε 7961 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 00:24

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων