Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 03:30

O Κώστας Κατσαφάδος, στο «Κανάλι Ένα 90,4», για την υγεία & την παιδεία

O Κώστας Κατσαφάδος, στο «Κανάλι Ένα 90,4», για την υγεία & την παιδεία

«Τα οικονομικά της χώρας αδυνατούν να καλύψουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ που μπαίνει μέσα σήμερα ο ΕΟΠΠΥ τον μήνα και γι αυτό πρέπει να γίνει κάτι…» τόνισε στο «Κανάλι Ένα 90,4» και στην εκπομπή «Οι Δυο ρεπόρτερ» με το Νίκο Μπαρδούνια και τον Πέτρο Κασσιμάτη. O βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κατσαφάδος δήλωσε συγκεκριμένα:

 

Δημ. Για την επικαιρότητα στα θέματα Υγείας
Κώστας Κατσαφάδος: «… Ο υπουργός Υγείας έχει κάνει μια ανοικτή πρόσκληση σε διάλογο μαζί με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να μπορέσουν να δώσουν μια λύση με πρωταρχικό και κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας Υγείας της πρωτοβάθμιας Υγείας, που προσφέρεται στους Έλληνες πολίτες. Ένα είναι μόνο βέβαιο ότι τα οικονομικά της χώρας αδυνατούν να καλύψουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ που μπαίνει μέσα σήμερα ο ΕΟΠΠΥ τον μήνα και γι αυτό πρέπει να γίνει κάτι… Φυσικά είναι παράδοξο να απεργώ και το βράδυ στο ιατρείο μου να μπορώ να συνταγογραφώ, αυτό δεν το συζητάω…».
Δημ. Για τα ζητήματα  στο χώρο της Παιδείας
Κώστας Κατσαφάδος: «…Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί το εξάμηνο, σε νέους ανθρώπους, δείτε την εικόνα που αυτή στιγμή παρουσιάζει αυτή η χώρα, την εικόνα σε νέα παιδιά τα οποία βλέπουν συνομηλίκους τους ή τα αδέρφια τους ή μεγαλύτερους η οποίοι πλήττονται από την ανεργία, αυτοί εκπλήρωσαν το όνειρό τους μπήκαν σε κάποιο πανεπιστήμιο μπήκαν σε κάποια πολυτεχνική σχολή στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο που είναι από τα κορυφαία του κόσμου και κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο. Σε καμιά λοιπόν  περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί το εξάμηνο…».

Διαβάστηκε 4054 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων