Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 20:16

Τάσος Νεράντζης: Πάμε σε εκλογές εάν επιμείνουν οι δανειστές

«Μοιραία θα περάσουμε από τις εκλογές εάν επιμείνουν οι ξένοι και δεν βρεθεί ενδιάμεση λύση» τόνισε στην εκπομπή του «Καναλιού Ένα 90,4» «Οι Δυο ρεπόρτερ» με το Νίκο Μπαρδούνια και τον Πέτρο Κασσιμάτη, ο βουλευτής της Ν.Δ. Τάσος Νεράντζης συγκεκριμένα δήλωσε:


Δημ… Σχετικά με τη δήλωση που χαρακτηρίστηκε το ΠΑΣΟΚ ως «εγκληματική οργάνωση»
Τάσος Νεράντζης «… Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, το αν είναι ένα κόμμα είναι μια συμμορία, είναι μια έκνομη, αυτό θα το πει η δικαιοσύνη. Δεν το έχει πει αυτό η δικαιοσύνη ούτε για το ΣΥΡΙΖΑ ούτε για το ΠΑΣΟΚ ούτε για τίποτα. Μα κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ όπως και κάποιοι από τη Ν.Δ. έχουν περιπέτειες με τη δικαιοσύνη, μάλιστα αυτό όμως δεν μπορεί να βαρύνει μια παράταξη ολόκληρη να λεκιάζει το πολιτικό χώρο ολόκληρο…»
Δημ…  Για την τοποθέτηση του Βύρωνα Πολύδωρα αναφορικά με το φόρο στα αγροτεμάχια
Τάσος Νεράντζης «… Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ένα πολύτιμο κεφάλαιο για την πολιτική ζωή της χώρας, είναι σκεπτόμενος πολιτικός είναι διανοούμενος πολιτικός, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζει εκείνος τα γεγονότα με την ιδιαιτερότητα που επιβάλει η δική του ιδιοπροσωπεία. Ότι είναι σκληρό (σ.σ. το μέτρο της φορολόγησης) είναι… Το πρόβλημα είναι: είναι και αναπόφευκτο; Ότι είναι σκληρό είναι, κανείς ακόμη και επιβάλλοντες αυτού του φόρου δεν διαφωνούν… Φοβούμαι ότι μέρα με τη μέρα το μέτρο αυτό γίνεται αναπόφευκτο».
Δημ…  Για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων
Τάσος Νεράντζης «… Αυτοί πιέζουν (σ.σ. Δανειστές), ο λαός δεν έχει κανένα περιθώριο και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή ηγεσία ο Σαμαράς είπε έξω ότι «εάν νομίζετε ότι θέλετε και άλλα, ο λαός δεν μπορεί να δώσει άλλα, εγώ θα παραιτηθώ κάντε εκλογές και θα δούμε τι θα γίνει και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.  Τότε θα δούμε όλα τα σοφά του κ. Τσίπρα που πάμε και τι πιθανότητες έχουν… Η οικονομία έχει αρχίσει και παίρνει μπρος. Ήδη οι ξένοι αναγνωρίζουν την έναρξη δημιουργίας πλεονάσματος. Το οποίο δεν είναι τίποτα, δεν είναι το παν ασφαλώς, αλλά είναι μια σαφής ένδειξη ότι η «υγεία» αρχίζει να επιστρέφει, δειλά πολύ δειλά χωρίς ακόμη να είναι συγγνωστή, να την έχουμε καταλάβει αλλά επιστρέφει. Εάν λοιπόν αυτή την τεράστια προσπάθεια και τις θυσίες που υπέστη  ο Ελληνικός λαός, δεν είναι σε θέση να την αντιληφθούν ούτε αυτές, οι ξένοι τότε ο Σαμαράς δεν είναι από αυτούς που αστειεύονται, το είπε δημόσια, εγώ είμαι υποχρεωμένος, εφόσον στηρίζω τη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, να πιστέψω αυτό που είπε ο Σαμαράς. Εάν επικρατήσουν οι δυνάμεις του παραλογισμού, γιατί το να ζητάς από ένα λαό… επιπλέον  τι να σας πως θα τα δούμε τα πράγματα… Ο κ.  Σαμαράς δεν το υπαινιχθεί είπε σαφώς εγώ θα […] και κάντε εκλογές… Μοιραία θα περάσουμε από τις εκλογές εάν επιμείνουν οι ξένοι και δεν βρεθεί ενδιάμεση λύση».

Διαβάστηκε 2065 φορές