Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 18:21

Έργα οδοποιίας στους Δήμους Ζωγράφου και Καισαριανής ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σημαντικά έργα οδοποιίας σε κεντρικούς οδικούς άξονες των Δήμων Ζωγράφου και Καισαριανής, συνολικού προϋπολογισμού 2.780.000 ευρώ ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, αποδεχόμενο την εισήγηση της αντιπεριφερειάρχου Ερμίνας Κυπριανίδου.
Τα έργα, επισήμανε η αντιπεριφερειάρχης, «κρίνονται απαραίτητα για την ασφαλέστερη μετακίνηση των διερχόμενων οχημάτων και των πεζών σε επιλεγμένους κεντρικούς δρόμους που έχουν υποστεί φθορά ή καθίζηση και θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων».
Ειδικότερα για την ανακατασκευή των οδών στο Δήμο Ζωγράφου εγκρίθηκε το ποσό των 2.380.000 ευρώ και προβλέπει εργασίες με διάστρωση νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα, και υψομετρική ρύθμιση των φρεατίων, διαγραμμίσεις κ.ά. σε δρόμους όπως: Παπαδιαμαντοπούλου, Ούλ. Πάλμε, Εθν. Αντίστασης, Παπανδρέου, Ιλισίων, Γρ. Αυξεντίου, Δημοκρατίας, Γκακογιάννη, Κονίτσης, Γράμμου, Δαμασίππου, Κρίνων κ.α.
Για τις εργασίες ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Καισαριανής εγκρίθηκε το ποσό των περίπου 400.000. ευρώ προκειμένου η Περιφέρεια να ολοκληρώσει την παρέμβασή της στους υπό κατασκευήν δρόμους του δήμου που είχαν ξεκινήσει με προγενέστερο έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.

Διαβάστηκε 1559 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 18:22

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων