Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 22:01

Δωρεάν διαμονή,ως κίνητρο σε ιατρό, από το δήμο Σίφνου

Ο δήμος Σίφνου προκειμένου να καλυφθεί η θέση ιατρού που προκηρύχθηκε για το Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, ανακοίνωσε πως θα παρέχει δωρεάν διαμονή στον ιατρό που θα ανταποκριθεί. Η προσπάθεια μάλιστα του δήμου, είναι τόσο συγκινητική, που ανακοινώνει πως ανακαίνισε και επίπλωσε το σπίτι όπου θα διαμένει ο/η ιατρός που θα ανταποκριθεί.
Η ανακοίνωση του δήμου Σίφνου


Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν ενεργειών και του Δήμου μας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Υ10α/Γ.Π. οικ. 103923/11-11-2013 πρόσκληση ενδιαφέροντος του Υπουργείου Υγείας, για την κάλυψη θέσεων σε ιατρεία και νοσοκομεία της Ελλάδας, από τους καταλόγους των επικουρικών ιατρών, προβλέπεται και η κάλυψη της θέσεως ιατρού Γενικής Ιατρικής στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου. Προς περαιτέρω ενημέρωση επισυνάπτεται το ανωτέρω έγγραφο του Υπουργείου.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πλευρά του ο Δήμος Σίφνου φρόντισε, ώστε να δώσει κίνητρα στους ιατρούς και να καταστήσει τη Σίφνο ως επαγγελματικό προορισμό με πλεονεκτήματα, ανακαινίζοντας και επιπλώνοντας χώρο στο ισόγειο του ιατρείου για την δωρεάν διαμονή τους.

Διαβάστηκε 1615 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 23:39