Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 11:14

Συλλήψεις στην Καστοριά για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Συλλήψεις στην Καστοριά για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε περιοχές της Καστοριάς, τρεις Έλληνες, ηλικίας 36, 43 και 45 χρόνων και δύο γυναίκες υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38 και 68 χρόνων, για παράνομη μεταφορά μεταναστών, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ο.Π.Δ.Ε., σε περιοχή της Καστοριάς, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος οδηγός του οχήματος, από κοινού με τον 36χρονο συνοδηγό, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 32 και 41 χρόνων, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Σε βάρος του 41χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στη δεύτερη περίπτωση σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από αστυνομικούς της (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς σε περιοχή της Καστοριάς, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος οδηγός του οχήματος, από κοινού με την 38χρονη και την 68χρονη, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, 28χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Διαβάστηκε 1678 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων