Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 18:50

Πιστοποίηση του Costa Navarino με το πρότυπο Water Sports Certified Quality

Πιστοποίηση του Costa Navarino με το πρότυπο Water Sports Certified Quality

Η T?V AUSTRIA HELLAS, διεθνής φορέας πιστοποιήσεων με ηγετική παρουσία στην Ελλάδα, πιστοποίησε με το πρότυπο ?Water Sports Certified Quality?, το πρώτο Ιδιωτικό Πρότυπο στην Ευρώπη για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ, το Navarino Waterski και το Surf Salad στην Costa Navarino.

 Μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο έλεγχος ασφαλείας και η διαδικασία πιστοποίησης. Η πιστοποίηση που έλαβαν οι δύο επιχειρήσεις αποτελεί σημαντικό παράγοντα διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών τους, καθώς και της τήρησης συγκεκριμένων πρακτικών και κανόνων ασφαλείας για την πρόληψη των ατυχημάτων στη θάλασσα.

 Η T?V AUSTRIA HELLAS, με στόχο να ενισχύσει τη δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Safe Waters και να προάγει τη σημασία της ασφάλειας στις ελληνικές παραλίες, δημιούργησε το ?Water Sports Certified Quality? που αποτελεί το πρώτο Ιδιωτικό Πρότυπο στην Ευρώπη για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ. Το πρότυπο ?Water Sports Certified Quality? αφορά αποκλειστικά στις επιχειρήσεις εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ και εστιάζει στον έλεγχο της λειτουργίας τους, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ασφάλεια των χρηστών τους.

Διαβάστηκε 1698 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων