Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 21:52

Πεδίο τουριστικής συνεργασίας προσφέρει το 3o Business Travel Professionals Forum

Συναντήσεις τουριστικών επιχειρηματιών διοργανώνει στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2015, η εταιρία Simple Way Of Tourism (SWOT) στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens, με αφορμή το 3o Business Travel Professionals Forum (BTPF), που αφορά συναντήσεις ξενοδοχείων από την Ελλάδα & τη Διεθνή αγορά με τους κύριους εκπροσώπους του επαγγελματικού & συνεδριακού τουρισμού της χώρας μας.

Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις Τουριστικές Επιχειρήσεις αφού τέτοιες προσπάθειες συσπειρώνουν τους φορείς της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ο επικεφαλής της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει πως με την 3η διοργάνωση του μεγαλύτερου τουριστικού "Β2Β Forum" στην Ελλάδα, δημιουργείτε ένα σύγχρονο θεσμό στην ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι στο διήμερο του 2ου BTPF που διοργανώθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1000 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού, μέσα σε 8 ώρες, στις οποίες συμμετείχαν, με εκπροσώπους τους, συνολικά 30 ξενοδοχειακές μονάδες, περισσότερα από 80 στελέχη εμπορικών εταιρειών, καθώς και εκπρόσωποι από 50 ταξιδιωτικά γραφεία.

Διαβάστηκε 1991 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων