Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 12:30

Έλενα Κουντουρά: Απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι η ανάπτυξη του τουρισμού

Απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι η ανάπτυξη του τουρισμού, όπως τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΣΕΤΕ.

Η συνέλευση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η κα Κουντουρά, εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι η χώρα το 2015, μία χρονιά πρωτόγνωρων πολιτικοοικονομικών συνθηκών, με σκληρές πολιτικές διαπραγματεύσεις, ασφυκτικές πιέσεις από τους εταίρους μας, με δύο εκλογικές αναμετρήσεις, με δημοψήφισμα, με capital controls και με μία πρωτοφανή αρνητική δημοσιότητα - εγχώρια και διεθνή ? «εμείς καταφέραμε στοχευμένα και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε την ανάπτυξη του τουρισμού σε επίπεδα ρεκόρ σε διεθνείς αφίξεις και τουριστικά έσοδα», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Για πρώτη φορά το υπουργείο Τουρισμού σχεδίασε και υλοποίησε εθνική τουριστική πολιτική, η οποία έχει ήδη αποδώσει καρπούς, ανάφερε η υπουργός και τόνισε ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση. «Έτσι τον αντιμετωπίζουμε, και πρέπει να μείνει έξω από ανούσιες μικροπολιτικές και μικροκομματικές επιθέσεις» ανέφερε. «Η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ελκυστικός και ανταγωνιστικός προορισμός στην ευρύτερη περιοχή. Προσφέρει ένα μοναδικό και αυθεντικό προϊόν που συνεχώς ενδυναμώνουμε και εμπλουτίζουμε», σημείωσε η υπουργός και στάθηκε στους άξονες της στρατηγικής που εφαρμόζεται.

Διαβάστηκε 1671 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων