Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 18:00

«Greek Panorama»: O ελληνικός τουρισμός στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης

«Greek Panorama»: O ελληνικός τουρισμός στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης

Τα φώτα του ελληνικού τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας θα στραφούν στην «καρδιά» του Manhattan, στη Ν. Υόρκη των ΗΠΑ, τον Μάιο για την πολυαναμενόμενη 1η έκθεση «Greek Panorama»

Η 1η έκθεση Τουρισμού, Πολιτισμού και Γαστρονομίας αποκλειστικά για την Ελλάδα «Greek Panorama» που διοργανώνεται από την Hellas North American Events Inc. σε συνεργασία με την εταιρεία North Events, θα πραγματοποιηθεί, στον εμβληματικό σταθμό Grand Central Terminal που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια του Μανχάταν, στο κέντρο της πόλης, στις 11-13 Μαΐου 2017.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται μία τόσο δυναμική και ολοκληρωμένη δράση προβολής και διαφήμισης για την Ελλάδα στον συγκεκριμένο χώρο, από τον οποίο διέρχονται καθημερινά πάνω από 750.000 κάτοικοι, εργαζόμενοι αλλά και ξένοι επισκέπτες της Ν. Υόρκης.

Με τρεις αμερικανικές εταιρείες να πετούν απευθείας στην Αθήνα και με την καθημερινή πτήση της Emirates, όλο τον χρόνο, η έκθεση κάνει ένα βήμα να φέρει πιο κοντά την Ελλάδα στο αμερικανικό ταξιδιωτικό κοινό και την Αμερική. Ένα κοινό που έχει διπλασιάσει τις αφίξεις του στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστηκε 3099 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 18:25

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων