Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 12:15

Εγκαινιάστηκαν τα νέα υπερσύγχρονα χειρουργεία του «Ευαγγελισμού»

 

Tο νέο κτίριο των χειρουργείων του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», αποκλειστική δωρεά της Εθνικής Τράπεζας, εγκαινίασε το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Μ. Βορίδης. Ο υπουργός Υγείας που εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά ξεναγήθηκε στα δεκαπέντε νέα σύγχρονα χειρουργεία με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας όπως αντιβακτηριδιακοί τοίχοι corian, χειρουργικοί προβολείς Led και ειδικός κλιματισμός για ασηψία. Ανάμεσα τους υπάρχουν δύο ορθοπεδικά χειρουργεία με στήλες αναισθησιολόγου, λαπαροσκόπου και αρθροσκόπου, τελευταίας γενιάς και δύο καρδιοχειρουργικές αίθουσες, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

«Δεν αφήνουμε κανένα πίσω, δεν αφήνουμε κανένα αβοήθητο, δεν αφήνουμε κανένα να πέσει χωρίς βοήθεια. Αυτό είναι που μας καθοδηγεί και αυτή είναι η προσπάθεια που κάνουμε μέσα στο χώρο της υγείας», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης μετά τα εγκαίνια των νέων χειρουργείων, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς σε όσους υποστηρίζουν ότι οι ασθενείς είναι εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα τους.

Τη διαβεβαίωση ότι «η Εθνική Τράπεζα, ο κύριος αιμοδότης της ελληνικής οικονομίας, θα συνεχίσει παράλληλα να συνδράμει τους τομείς της επιστήμης, των γραμμάτων, των τεχνών και του αθλητισμού, εμπλουτίζοντας την κοινωνική και πολιτιστική προσφορά της στην Ελλάδα» έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς και επισήμανε ότι «για πρώτη φορά, στα τελευταία έξι χρόνια, μπορούμε, σε ρεαλιστική βάση, να οραματιστούμε την επόμενη μέρα για τη χώρα μας. Η οικονομική ανάκαμψη είναι πλέον πραγματικότητα. Η ύφεση, σε τεχνικό επίπεδο, τελείωσε. Η κρίση έδειξε, εκτός των άλλων, ότι η εμπιστοσύνη μεταξύ τραπεζών και κοινωνίας έχει μειωθεί δραματικά. Η αποκατάστασή της δεν είναι εύκολη υπόθεση».

 

Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι: tsegkanews.gr

Διαβάστηκε 2012 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων