Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 18:18

Εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στη μνήμη του Γ. Καστρινάκη

Εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στη μνήμη του Γ. Καστρινάκη

Εθελοντική αιμοδοσία, αφιερωμένη στη μνήμη του δημοσιογράφου, Γιώργου Καστρινάκη, διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Σώματος, «Η Ελπίδα».

«Η αιμοδοσία αυτή αφιερώνεται στη μνήμη του Ανθρώπου, Γιώργου Καστρινάκη, του οποίου η προσφορά στην κοινωνία ήταν μεγάλη, καθώς από το 1985 που υποβλήθηκε για πρώτη φορά σε αιμοκάθαρση, αφιέρωσε τη ζωή του για τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και επιβίωσης των νεφροπαθών και γενικότερα των πολιτών με αναπηρία», αναφέρει στην πρόσκλησή του ο Σύλλογος. Μία πρόσκληση συμμετοχής σε μια «ανιδιοτελή πράξη προσφοράς», «για να αποδείξουμε όλοι μαζί πως η προσφορά και η αλληλεγγύη ξεκινάει από εμάς τους ίδιους, σε καιρούς ηθικά κρίσιμου…Η προσφορά αίματος προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας είναι η πιο ζεστή και αμέριστη συμβολή μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, από τις 9:30 έως τις 13:30, στην οδό Αγ. Αντωνίου και Σητείας, στο Πάτημα Χαλανδρίου. Σημειώνεται ότι οι αιμοδότες είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.

Η αιμοδοσία θα υλοποιηθεί με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Κρητών Βριλησσίων.

Διαβάστηκε 1734 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 18:26

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων