Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 18:26

Σε εξέλιξη η διαδικασία της εθελοντικής κινητικότητας στο Δημόσιο

Σε εξέλιξη η διαδικασία της εθελοντικής κινητικότητας στο Δημόσιο


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εθελοντικής κινητικότητας στο Δημόσιο, μετά από την έκδοση σχετικής απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου, με την οποία καθορίστηκαν τα κριτήρια επιλογής κατάταξης αλλά και η μοριοδότηση, οι προθεσμίες κ.λπ.

Σύμφωνα με την απόφαση (δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 12 Ιουνίου), οι ενδιαφερόμενοι εντός 15 ημερών από τη δημοσίευση της πρόσκλησης στην ΕτΚ μπορούν να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση σε ειδικό έντυπο προς το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και προς τις τριμελείς επιτροπές, που έχουν συγκροτηθεί για την επεξεργασία των αιτημάτων φορέων και την ενίσχυσή τους με προσωπικό.

Επίσης, ηλεκτρονικά, με κοινοποίηση από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο στη Διεύθυνση Διοικητικού της υπηρεσίας που ανήκει ή άνηκε οργανικά ή σε περίπτωση κατάργησης του φορέα, στη διεύθυνση του οικείου υπουργείου που επόπτευε τον φορέα του.

Σημειώνεται, ότι η κινητικότητα, σύμφωνα με τον ν. 4325/2015, αφορά μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους.

Διαβάστηκε 1177 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων