2 κ.σ. κέτσαπ
1/ 2 κούπα λάδι
1/ 2 κούπα άσπρο κρασί
Αλάτι, πιπέρι και πάπρικα
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
Πλένουμε την πέρκα, την κόβουμε σε λωρίδες και τη βάζουμε σε ένα ταψάκι. Στη συνέχεια βάζουμε τις πιπεριές, τα καρότα, τις πατάτες και το κρεμμύδι κομμένα σε ροδέλες. Προσθέτουμε τις ντομάτες, την κέτσαπ και το κρασί. Τέλος, ρίχνουμε το λάδι, το αλατοπίπερο και το νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα στους 200 βαθμούς.
Το μυστικό της συνταγής!
Γίνεται πιο γευστικό αν την ώρα του σερβιρίσματος, ρίξετε στο πιάτο φρεσκοκομμένο μαϊντανό.