Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 12:50

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς θα οδηγηθεί το ζεύγος Γριβέα

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς θα οδηγηθεί το ζεύγος Γριβέα

Στον εισαγγελέα Εφετών, αρμόδιο για υποθέσεις Εκδόσεων, θα μεταχθεί σε λίγο το ζεύγος Γριβέα που βρίσκεται από χθες στα χέρια των ελληνικών αρχών. Ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διεθνή εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για τις κατηγορίες της άμεσης συνέργειας σε απιστία και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, μετά το Εφετείο και αφού εκτελεστούν τα εντάλματα θα οδηγηθούν στον ανακριτή Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη, που χειρίζεται την υπόθεση των επίμαχων χρηματοδοτήσεων.

Οι δύο κατηγορούμενοι,των οποίων είχε ζητηθεί η έκδοσή τους από τις βρετανικές αρχές, φέρονται σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους να έλαβαν δανειοδοτήσεις από το ΤΤ επί προεδρίας του κατηγορούμενου Αγγ. Φιλιππίδη, χωρίς, κατά την κρίση της εισαγγελέως κ.Π.Παπανδρέου που ερεύνησε την υπόθεση των επισφαλών δανείων, να εξασφαλίζεται η Τράπεζα.

Οικειοθελώς και προκειμένου να αποδείξουν την αθωότητά τους, ήρθαν στην Ελλάδα ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, σύμφωνα με τον συνήγορό τους Γιώργο Καψή.

Διαβάστηκε 1256 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων